#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Carmen Parva, favorita pentru titlul de sportiv al anului 2012 in judetul Alba

Carmen Parva, favorita pentru titlul de sportiv al anului 2012 in judetul Alba

Revista nr. 164 | 15-12-2012 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 14 decembrie 2012, la Tg.Mureş a avut loc a X-a ediţie a Galei Sportului Transilvănean, eveniment organizat de Radio România-Tg.Mureş. În cadrul acestei gale au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai anului şi antrenorii acestora din judeţele din Regiunea de Dezoltare 7 Centru: Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu.

Cei mai buni sportivi şi antrenori premiaţi
Judeţul Alba: Carmen Pârva - powerlifting, şi antrenorul Ioan Frăţilă
Judeţul Braşov: Alexandru Coci - înot, şi antrenorul Ştefan Gherghel
Judeţul Covasna: Estera Dobre - lupte libere, şi antrenorul Arpad Matefi
Judeţul Harghita: Carol Novak - paraciclism, şi antrenorul Karoly Novac
Judeţul Mureş: Daniela Oltean - patinaj, şi antrenorul Gal Karoly
Judeţul Sibiu: Anca Bunea - atletism, şi antrenorul Vasile Herman.


Carmen Pârva, favorită în judeţul Alba

În urma acestei recunoaşteri, putem considera că sportiva Carmen Pârva din Zlatna, legitimată la CS Zamolxis Alba Iulia, este favorită la câştigarea titlului de sportiv al anului 2012 în judeţul Alba. Pe locul 2 o vom vedea foarte probabil pe atleta Anca Bunea (cu dublă legitimare CS Unirea Alba iulia şi CSŞ Mediaş).


Reamintim faptul că în perioada 28 august-2 septembrie 2012, Carmen Pârva a participat cu echipa României la Campionatul Mondial de Powerlifting pentru juniori şi cadeţi din Polonia (din localitatea Szczyrk). Carmen Pârva a cucerit cele 4 medalii ale delegaţiei române: 2 de argint şi 2 de bronz.

În perioada 5-9 iunie 2012, la Herning, în Danemarca, a avut loc Campionatul European de Juniori şi Junioare la powerlifting. Carmen Pârva (CS Zamolxis Alba Iulia) a cştigat 4 medalii de aur: genuflexiuni, împins din culcat, îndreptări şi total.

Carmen Pârva are 16 ani şi este din Zlatna
 


Carmen Parva, favorita pentru titlul de sportiv al anului 2012 in judetul Alba Carmen Parva, favorita pentru titlul de sportiv al anului 2012 in judetul Alba Carmen Parva, favorita pentru titlul de sportiv al anului 2012 in judetul Alba Carmen Parva, favorita pentru titlul de sportiv al anului 2012 in judetul Alba Carmen Parva, favorita pentru titlul de sportiv al anului 2012 in judetul Alba Carmen Parva, favorita pentru titlul de sportiv al anului 2012 in judetul Alba
Taguri: Carmen Parva, favorita, titlul, sportiv, anul, 2012, judetul, Alba, Ioan Fratila, CS Zamolxis, Zlatna

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>