#454
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator

Senzationalul Dan Diaconescu se teme ca ramane fara parlamentari

Revista nr. 159 | 06-11-2012 | Alexandru Mitchievici


Senzaţionalul Dan Diaconescu se teme că rămâne fără parlamentari

În PP-DD e greu să ajungi candidat, că te costă, dar e şi mai greu să pleci, pentru că te costă şi mai mult…

Unul din ziarele centrale a făcut o anchetă interesantă cu partidul lui Diaconescu. Un ziarist (presupus candidat) cerea şefului de partid, lui Dan Diaconescu, un loc de candidat. Dan Diaconescu a căzut în plasă şi i-a sugerat ziaristului să vină cu bani la partid dacă vrea să candideze din partea PP-DD-ului. Astfel am aflat că un post de candidat la PP-DD ar costa cam 50.000 de euro.

Informaţiile acestea vin să completeze o altă declaraţie făcută de Dan Diaconescu la TV: toţi cei care vor ajunge parlamentari PP-DD vor semna un contract cu şeful partidului şi în cazul în care vor dori să plece la alt partid se vor obliga să plătească o despăgubire în valoare de 2.000.000 de euro. Sunt contracte anti-migrare politică prin care Dan Diaconescu Direct încearcă să oprească plecarea parlamentarilor din PP-DD după alegerile din 9 decembrie 2012.

Creditat cu 8-10 la sută (sau chiar mai mult) din intenţiile de vot, PP-DD-ul a fost luat cu asalt de numeroşi fugari din PDL, PSD, PC, PNL, UNPR etc. Toţi migratorii din PP-DD s-ar putea răzgândi după alegerile din 9 decembrie, iar vechile lor partide le vor deschide larg braţele pentru a-şi întări efectivele. În orice caz, măcar o parte din parlamentarii PP-DD vor dori să migreze spre partidele de la guvernare, că doar nimeni nu s-a băgat în partidul lui Dan Diaconescu ca să-şi piardă timpul pe scaunele sărace ale Opoziţiei. Chiar dacă partidul lui Diaconescu e văzut ca un fel de apendice populist al PDL-ului, după alegerile din 9 decembrie 2012 cei mai mulţi migratori vor pleca de la PP-DD spre partidele din USL.

Rămâneţi pe OTV, staţi prin preajmă, urmează dezvăluiri incendiare în direct, la ore de mare audienţă cu Partidul Poporului!


Editorial apărut marţi, 6 noiembrie 2012, în ziarul Informaţia de Alba, semnat de Iulian Brok


 

Taguri: senzationalul, Dan Diaconescu, se teme, ramane, fara, parlamentari, Oltchim, traseism, migratori, politici, PDL, PP-DD, USL

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>