#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Deputatul Corneliu Olar a lipsit de la depunerea candidaturilor PDL la BEJ Alba

Deputatul Corneliu Olar a lipsit de la depunerea candidaturilor PDL la BEJ Alba

Revista nr. 157 | 25-10-2012 | Alexandru Mitchievici


Primimii care au venit la BEJ Alba pentru depunerea dosarelor de candidat pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 sunt candidaţii PDL, care vor candida sub umbrela ARD (adică PDL, Forţa Civică, PNŢCD Pavelescu).

Joi, 25 octombrie, la BEJ Alba s-au prezentat 6 din cei 7 candidaţi PDL:
Dorin Nistor - colegiul de deputaţi nr.1 Alba Iulia
Clement Negruţ - colegiul de deputaţi nr.2 Sebeş-Blaj
Ionuţ Fulea - colegiul de deputaţi nr.3 Cugir-Zlatna
Sorin Bumb - colegiul de deputaţi nr.4 Aiud-Ocna Mureş
Ştefan Bardan - colegiul senatorial nr.1 Apuseni-Alba Iulia-Cugir-Zlatna
Alexandru Pereş - colegiul senatorial nr.2 Sebeş-Blaj-Aiud-Ocna Mureş.

Liderul PDL Alba, Mircea Hava, a motivat absenţa candidatului Cornel Olar (cel care va candida pe colegiul de deputaţi nr. 5 Apuseni) prin faptul că „are probleme personale”... nu ştim dacă sunt probleme legate de criteriile de integritate propuse şi impuse de Monica Macovei care au scos pe tuşă mai mulţi candidaţi cu probleme.

În aşteptarea depunerii dosarelor, preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, a făcut glume pe seama USL-ului care nu e în stare să-şi nominalizeze candidaţii pe colegiile judeţului Alba.

Alături de cei 6 candidaţi au mai venit ca susţinători morali următorii: Ion Dumitrel - preşedintele CJ Alba, Marius Anghel - fostul director al CS Unirea, Alin Cucui - vicepreşedintele CJ Alba, şi Lucian Dan Şuleac, juristul PDL Alba.

La ieşirea de la Biroul Electoral Judeţean, Mircea Hava a declarat ziariştilor prezenţi că PDL Alba va câştiga toate colegiile din judeţul Alba: „Ne bazăm pe bagajul de voturi de la alegerile locale, însă vrem să-l extindem. Din cauza asta îi vedeţi şi pe candidaţi, sunt oameni O.K., sunt oameni care vor face treabă în Parlament”.


 


Deputatul Corneliu Olar a lipsit de la depunerea candidaturilor PDL la BEJ Alba Deputatul Corneliu Olar a lipsit de la depunerea candidaturilor PDL la BEJ Alba Deputatul Corneliu Olar a lipsit de la depunerea candidaturilor PDL la BEJ Alba
Taguri: deputat, Corneliu Olar, a lipsit, depunerea, candidaTuri, PDL, BEJ Alba, Clement Negrut, Dorin Nistor, Ionut Fulea, Peres

Ratari

Criticisme (1)

marius
26-10-2012
To'arasu Hava unde candideaza? Sau e doar cu Dorin de manutza oriunde merge?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>