#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Europarlamentarul PDL Monica Macovei spune bazaconii incredibile. De la lovitura de stat la... razboiul civil

Europarlamentarul PDL Monica Macovei spune bazaconii incredibile. De la lovitura de stat la... razboiul civil

Revista nr. 150 | 03-09-2012 | Alexandru Mitchievici


Europarlamentarul PDL Monica Macovei spune bazaconii incredibile. Din păcate unii prin Europa chiar o cred pe această femeie, un fost procuror ceauşist !

În urmă cu două luni vorbea de o lovitură de stat, acum vorbeşte de un război civil în România. Aceste declaraţii iresponsabile au fost făcute de europarlamentarul PDL Monica Macovei.

Credem că doamna Monica Macovei poate fi tratată doar de un doctor psihiatru sau de Parchetul General... pentru că defăimează România, pentru că aduce grave prejudicii credibilităţii statului român în Uniunea Europeană.

„Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil. Lumea să înţeleagă că e foarte grav”, a declarat Monica Macovei la Realitatea TV (12 august 2012).

Monica Macovei: „Eu cred că urmează un război civil pentru că aceşti oameni, USL-ul, nu se lasă, aşa cum arată aceste stenograme, e bine că le avem şi avem ce e în mintea lor. Este un grup infracţional organizat, aşa se definesc, din care unii pleacă ca să, citez, ca să nu-şi petreacă bătrâneţile la puşcărie. Despre asta vorbim, deci aceşti oameni au provocat toată situaţia în care ne aflăm. (...) E grup infracţional organizat la conducerea României, ei se definesc aşa”.

Întrebată cum anume reuşeşte să-i convingă pe cei de la Bruxelles de toate bazaconiile care s-ar întâmpla în România, Monica Macovei a răspuns senin: „Da, sunt foarte influentă. Ce spun eu se regăseşte şi în declaraţiile Comisiei Europene şi ale lui Merkel, lui Barroso, eu cred că românii trebuie să fie mândri că au un om între ei atât de influent în afară şi ştiţi ce înseamnă asta? Că au încredere în mine, fiindcă nu i-am minţit niciodată”.

Judecaţi şi voi dacă femeia asta are toţi boii acasă!

*Foto Ghimpele
 

Taguri: europarlamentar, PDL, Monica Macovei, spune, bazaconii, incredibile, lovitura, stat, razboiul, civil, defaimare, dezinformare

Ratari

Criticisme (1)

marius
05-09-2012
Ar trebui un control medical la toti cei care reprezinta Romania la Bruxelles si in lume...
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>