#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, spune lucruri trasnite

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, spune lucruri trasnite

Revista nr. 149 | 28-08-2012 | Alexandru Mitchievici


Întrebat de reporterul de la Antena 3 câţi români sunt, Augustin Zegrean a răspuns: „Sunt atâţia câţi trebuie”, adică atâţia câţi trebuie pentru ca referendumul să fie anulat, iar Traian Băsescu să fie reinstalat la Palatul Cotroceni.

Reporterul: „Ce se întâmplă dacă până la alegerile parlamentare din 2 decembrie 2012 se dovedeşte că suntem mai puţini decât la referendum?”
Zegrean: „Concluzia o trageţi singur, prin intrebarea pe care aţi pus-o. De unde să ştiu eu ce va fi? Nu cred ca suntem 18 sau 19 milioane, cred că suntem mai mulţi. Dar ce se întâmplă dacă la fiecare alegere ştergem un milion în funcţie de cum vor unii sau alţii? Unde ajungem? Suntem doar 15 milioane? Nu cred...”.

Pe de altă parte, antena3.ro spune că având un certificat de handicap accentuat, Augustin Zegrean s-a pensionat la 55 de ani, ajungând la o pensie de 107 milioane lei (vechi) la care se adună banii primiţi ca preşedinte al Curţii Constituţionale a României, încă 160 milioane de lei (vechi).

Ca preşedinte al CCR, Augustin Zegrean a semnat erata care a schimbat sensul cerinţa făcută Guvernului privind numărul românilor aflaţi pe listele electorale permanente pentru a determina existenşa sau nu a corumului de la referendu. Ulterior s-a văzut clar că toate cererile lui Zegrean către Guvern au fost de formă, el hotărând de la bun început INVALIDITATEA referendumului de la 29 iulie 2012.   

Augustin Zegrean (numit de Băsescu la CCR) a votat alături de alţi 5 judecători pentru INVALIDITATEA referendumului: Mircea Ştefan Minea (numit de PDL), Iulia Motoc (numită de UNPR), Petre Lăzăroiu (numit de Traian Băsescu), Puskas Valentin (numit de UDMR), Aspazia Cojocaru (numită în 2004 de PSD).


 *Foto Mediafax Marius Dumbrăveanu

Taguri: Augustin Zegrean, presedintele, curtea, constitutionala, spune, lucruri, trasnite

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>