#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Reintoarcere in Tara lui Voda... cu grupul de teatru Skepsis

Reintoarcere in Tara lui Voda... cu grupul de teatru Skepsis

Revista nr. 149 | 28-08-2012 | Alexandru Mitchievici


Grupul de teatru amator Skepsis face o nou invitaţie la teatru albaiulienilor. Sâmbătă, 1 septembrie 2012, începand cu ora 18.00, pe treptele Sălii Unirii, va avea loc spectacolul „În Ţara lui Vodă”.

Spectacolul este realizat în cadrul primei ediţii naţionale a Târgului Meşterilor Populari din Cetatea Marii Uniri. Construit pe baza dramatizării unor snoave populare româneşti, spectacolul celor de la Skepsis oferă publicului o inedită întâlnire cu personajele din poveştile populare româneşti.

Prin acest eveniment grupul Skepsis doreşte să promoveze proiectul de obţinere a unui spaţiu în Alba Iulia necesar transfomării trupei în Teatru Comunitar.

Prima ediţie naţională a Târgului Meşterilor Populari din Cetatea Marii Uniri este un eveniment care doreşte să-i aducă pe cei care se ocupă de cultura tradiţională, meşteri tradiţionali autentici de la sat. Târgul est organizat de Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Asociaţia Artă şi Tradiţii Meşteşugăreti Alba şi Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice „Alba Transilvania”.


 

Taguri: reintoarcere, tara, Voda, grupul, teatru, Skepsis, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>