#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Super-concert raggae cu Riddim Colony in Spatiile RYMA din Cetatea Alba Iulia

Super-concert raggae cu Riddim Colony in Spatiile RYMA din Cetatea Alba Iulia

Revista nr. 149 | 30-08-2012 | Alexandru Mitchievici


Vineri, în ultima zi a verii 2012, Spaţiile RYMA din Cetatea Alba Iulia vor găzdui un eveniment special: un show live susţinut de formaţia Riddim Colony din Ungaria. În acest moment, trupa este considerată numarul 1 în Europa pe stilul raggae autentic.

Riddim Colony face parte din petrecerea Full Moon Party din Spaţiile RYMA, petrecere care va avea loc vineri, 31 august 2012, ora 21.00.

Organizatorii susţin că va fi o petrecere în stil thailandez, cu diferite stiluri de muzică pe parcursul întregii nopţi, cocktailuri gigantice (buckets cocktails) şi oameni pictaţi cu culori fluorescente.

Trupa din Ungaria este formată din 7 membri. După concertul Riddim Colony, vor performa DJ-ii autohtoni DJ MaPax si DJ Legy, care vor susţine antreul până dimineaţa.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

Despre trupa Riddim Colony

Iată ce ne spun organizatorii despre cei de la Riddim Colony: „Fiecare concert de-al lor este o experienţă muzicală unică, de neuitat şi vibraţiile pozitive sunt garantate! De multe ori trupa lucrează împreună cu diferiti MC şi cântăreţi, iar repertoriul lor este mereu proaspăt.

Secţiunea Riddim hardcore cu un combo puternic de 3 trompete este baza pentru Grigorie G.Ras, care este vocea de aur a trupei. Susţinut de 2 voci feminine minunate, vocalistul G.Ras este un războinic conştient de neprihănire, pace şi dreptate, aducând mereu un mesaj serios publicului. Versurile şi stilul lui împreună cu melodiile (unele originale, altele internaţionale) cântate de trupă duc la o apariţie scenică ce variază între dance hall şi raggae, aducându-ne aminte de rădăcinile muzicii raggae şi de reprezentantul ei cel mai de seama, Bob Marley”.


 

Taguri: super, concertm raggae, Riddim Colony, spatiile, RYMA, cetatea, Alba Iulia, Ungaria, eveniment, muzica, 31 august

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>