#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ioan Ghise, singurul parlamentar care a protestat in strada impotriva revenirii lui Traian Basescu la Cotroceni

Ioan Ghise, singurul parlamentar care a protestat in strada impotriva revenirii lui Traian Basescu la Cotroceni

Revista nr. 149 | 28-08-2012 | Alexandru Mitchievici


Bravo, domnule Ghişe! Din păcate noi suntem în judeţul Alba şi nu vă putem vota pe dumneavoastră la alegerile parlamentare din 2 decembrie 2012.
 

Marţi, 28 august 2012, senatorul PNL de Braşov Ioan Ghişe s-a plimbat în jurul Palatului Cotroceni, cu o pancartă aşezată pe corp, pancartă pe care era scris: „Poporul a decis, Basescu e demis” şi „Popor român, eşti suveran”.

Alături de Ghişe s-a aflat un consilier de al său, care a făcut acelaşi lucru.

Întrebat ce face în faţa Palatului Cotroceni, Ghişe a răspuns: „De azi încolo, cît este vreme bună, vom veni la plimbare aici”, a sustinut Ghise.

Referitor la ziua de luni, 27 august 2012, când Parlamentul a acceptat decizia Curţii Constituţionale de a invalida referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu şi prin consecinţă, la revenirea acestuia la Palatul Cotroceni, Ioan Ghişe a spus: „Suveranitatea poporului nu poate fi exercitata de nici un grup şi nici o persoană în nume propriu. Curtea Constituţională a uzurpat suveranitatea poporului”.

Senatorul Ghişe a mai spus că luni, 27 august 2012, a primit pe email o ameninţare serioasă pentru a-şi retrage propunerile adresate Parlamentului.

O echipă de jandarmi l-a îndepărtat pe Ghişe când acesta a venit lângă gardul Palatului Cotroceni, cerându-i să treacă pe partea cealaltă a străzii.

Felicitări dle Ghişe, eşti senatorul nostru de suflet!


 

Taguri: Ioan Ghise, singurul, parlamentar, a protestat, strada, impotriva, revenirea, Traian Basescu, Cotroceni

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>