#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Chestorul amenintat public de Traian Basescu, urmarit penal de procurori

Chestorul amenintat public de Traian Basescu, urmarit penal de procurori

Revista nr. 146 | 06-08-2012 | Alexandru Mitchievici


Când Traian Băsescu face acuzaţii „întâmplătoare” vizavi de cineva, a doua sau a treia zi, se întâmplă ceva cu persoana respectivă: la câteva zile după ce Băsescu l-a numit râzând „dottore” pe premierul Victor Ponta, a apărut ca din senin scandalul de plagiat al premierului.

Iată, aşa s-a întâmplat şi cu chestorul Constantin Manoloiu, care a îndrăznit să pună sub semnul întrebării cifra de 18.000.000 a cetăţenilor de pe listele electorale permanente.

Chestorul Manoloiu, Şeful Serviciului Evidenţa Populaţiei, a fost audiat ca „învinuit” la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Motivul? Adresele transmise Curţii Constituţionale pentru soluţionarea referendumului, informaţiile din acte contrazicându-se.

Împotriva chestorului Manoloiu s-a început urmărirea penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Să reamintim ameninţările făcute în direct la TV de Traian Băsescu la adresa şefului Serviciului Evidenţa populaţiei:

„Decizia de ieri (n.a. - 2 august) a Curţii Constituţionale a României a fost declanşată de un chestor care i-a scris Ministrului de Interne după ce acelaşi chestor dăduse cifrele, dar ieri dimineaţă a scris că cifrele nu sunt bune. Nu ştiu dacă e bine domnu’ chestor. Aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă e bine, domnu’ chestor!...

E clar că Ioan Rus a dat o dispoziţie pe data de 2 august ca să blocheze decizia CCR şi atunci chestorul şef cu evidenţa populaţiei a venit şi a executat. Chestorul n-a făcut decât să se execute. Numai că Ioan Rus şi chestorul trebuiau să fie atenţi la cazul adrian Năstase, unde funcţionarii au primit 6-7 ani, iar Năstase doar 2 ani. Deci, domnul chestor n-a învăţat nimic din cazul Adrian Năstase”.


 

Taguri: chestorul, amenintat, Traian Basescu, public, urmarit, penal, procurori, Constantin Manoloiu, sef, serviciul, evidenta, populat

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>