#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Sportivul CS Unirea, Bogya Tamas, invingator pentru al doilea an in Maratonul Apuseni

Sportivul CS Unirea, Bogya Tamas, invingator pentru al doilea an in Maratonul Apuseni

Revista nr. 142 | 10-07-2012 | Alexandru Mitchievici


Peste 400 de sportivi din ţară au luat startul în Maratonului Apuseni desfăşurat, sâmbătă, 7 iulie, în staţiunea Muntele Băişorii din judeţul Cluj.

Cele două probe au fost: 1.maraton, pe distanţa de 41,7 km, cu diferenţă de nivel de 1.867 metri
2.semimaraton, pe distanţa de 23,5 km, cu o diferenţă de nivel de 960 metri.

CS Unirea a fot reprezentată de doi sportivi.

Pentru al doile an la rând Bogya Tamas (foto) a reuşit să se claseze pe locul I, înregistrând un timp de 3 ore şi 33 minute (având un avans de peste 20 minute faţă de cel de-al doilea clasat, Florin Munteanu din Bucureşti).

Pe locul al treilea în proba de maraton la categoria masculin 16-29 ani i-a revenit uniristului Radu Milea, având timpul de 4 ore şi 9 minute.

Imediat după încheierea competiţiei din Apuseni, Bogya Tamas şi-a făcut bagajele pentru Campionatele Mondiale de Orientare de Seniori care vor avea loc în perioada 14-21 iulie la Laussane, în Elveţia.

Echipa Romania care merge în Elveţia îi are în componenţă pe: Bogya Tamas (CS Unirea Alba Iulia), Simion Suciu (CSM Miercurea Ciuc) şi Ionuţ Zincă (CS Universitatea Craiova). Acesta din urmă este proaspăt medaliat cu bronz la Campionatul European de Alergare Montană.

„Sper ca Tamas să reuşească să se califice într-o finală mondială, această performanţă constituind o premieră pentru sportivul nostru”, ne-a declarat Marius Anghel, instructor sportiv al secţiei de Orientare în cadrul CS Unirea Alba Iulia.


 

Taguri: sportiv, CS Unirea, Bogya Tamas, invingator, al doilea, maratonul, Apuseni

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>