#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Medalie de argint pentru Anca Bunea, bronz pentru Andra Ologu la Campionatele Nationale de Atletism

Medalie de argint pentru Anca Bunea, bronz pentru Andra Ologu la Campionatele Nationale de Atletism

Revista nr. 139 | 18-06-2012 | Alexandru Mitchievici


La sfârşitul săptămânii trecute stadionul Dinamo din Bucureşti a găzduit finalele Campionatelor Naţionale de Atletism pentru Tineret. CS Unirea Alba Iulia a fost reprezentată de Andra Ologu pregătită de către prof. Gabriel Avram, respectiv Anca Bunea, pregătită de către prof. Vasile Herman.

Andra Ologu care s-a clasat a treia în proba de 10.000 metri, cu timpul de 37 minute şi 51 secunde, câştigând astfel medalia de bronz a probei.

Anca Bunea
(foto) a reuşit să se claseze pe locul al doilea în proba de 5.000 metri, cu timpul de 17 minute şi 13 secunde, obţinând astfel medalia de argint. Anca Bunea a participat şi în proba de 1.500 metri, reuşind clasarea pe locul 7.

Merită subliniate reuşitele Ancuţei Bunea, sportivă cu dublă legitimare, la CSŞ Mediaş şi CS Unirea Alba Iulia: Anca Bunea se află încă la vârsta junioratului. Să notăm că în perioada 22-24 iunie, ea va participa la Campionatele Balcanice de Atletism pentru Juniori care se vor desfăşura în localitatea Eskisehir din Turcia, unde avem speranţe de o medalie. De asemenea, la începutul lunii iulie tânăra sportivă va fi prezentă şi la Campionatele Mondiale de Juniori I care se vor desfăşura la Barcelona (Spania), competiţie pentru care şi-a îndeplinit baremul de calificare.


 

Taguri: medalie, argint, Anca Bunea, bronz, Andra Ologu, campionatele, nationale, atletism, CS Unirea, Gabriel Avram, Vasile Herman

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>