#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Scoala Ion Agarbiceanu din Alba Iulia, 40 de ani de activitate

Scoala Ion Agarbiceanu din Alba Iulia, 40 de ani de activitate

Revista nr. 136 | 28-05-2012 | Alexandru Mitchievici


Fiecare lună mai reprezintă la Şcoala „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia o perioadă a sărbătorii, în care are loc evenimentul „Ziua Şcolii”. Luna mai este perioada în care este omagiat părintele spiritual al şcolii, Ion Agârbiceanu.

În acest an, pe lângă omagierea lui Ion Agârbiceanu, directorii şcolii vor să mulţumească tuturor celor care au slujit instituţia: învăţători, profesori, directori, elevi.

În acest an luna mai este specială pentru că se împlinesc 40 de ani de existenţă a şcolii (fosta Şcoală Generală nr. 6 Alba Iulia).

În acest moment instituţia este cunoscută de profesorii Gheorghe Cărpinişan şi Mariana Maierescu.

Activităţile aniversare debutează marţi, 29 mai 2012,ora 10.00, în sala profesorală a şcolii, sub genericul „Şcoala Ion Agârbiceanu - 40 de ani de emoţii, bucurii şi realizări împreună”.

La sărbătoarea şcolii au fost invitaţi foşti directori, cadre didactice care de-a lungul timpului au slujit în şcoală; de asemenea, au fost invitaţi elevi de ieri şi de azi, membri ai comunităţii locale care au făcut cinste acestui lăcaş de învăţământ.

Activităţi de Zilele Şcolii:

1.Simpozionul naţional „Ion Agârbiceanu şi scriitorii ardeleni” - ediţia a III-a
2.Concursul tematic „Ion Agârbiceanu şi Lucian Blaga - părinţi ai literaturii române”
3.Editarea revistei „Mărturisiri” nr.11 - revista şcolii
4.Excursie la Muzeul Brukenthal şi la Muzeul ASTRA din Sibiu organizată cu elevii care au obţinut rezultate deosebite în acest an şcolar
5.Întreceri sportive, activităţi distractive, concursuri
6.Spectacolul aniversar „Bucuriile copilăriei”, susţinut de către elevii şcolii în data de 31 mai 2012, găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Tuturor dascălilor, profesorilor şi elevilor şcolii le spunem LA MULŢI ANI !


 

Taguri: scoala, Ion Agarbiceanu, Alba Iulia, 40 de ani, activitate, Gheorghe Carpinisan, director, elevi, profesori, invatatori

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>