#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
3 medalii pentru sportivii de la sectia de orientare a CS Unirea Alba Iulia

3 medalii pentru sportivii de la sectia de orientare a CS Unirea Alba Iulia

Revista nr. 133 | 07-05-2012 | Alexandru Mitchievici


La sfârşitul săptămânii trecute în localitatea Băile Felix s-au desfăşurat finalele Campionatului Naţional de Orientare în proba Semimaraton şi a doua etapă din Campionatul Naţional de Parc-Oraş. În competiţie au fost prezenţi şi sportivii secţiei de orientare de la CS Unirea Alba Iulia, însoţiţi de către Marius Anghel, cel care se ocupă de destinele acestei secţii sportive şi care până de curând a ocupat funcţia de director al clubului.

Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile, iar la final clasamentul cumulat pentru cele 3 etape pentru care s-a decernat Cupa Bihorului, clubul albaiulian a avut 3 sportivi pe podium astfel: locul I pentru Tamas Bogya în competiţia seniorilor şi locul II pentru Irina Maiorescu la senioare şi Ştefan Copeţchi la juniori I.

Duminică, 6 mai 2012, s-au desfăşurat finalele Campionatului Naţional în cea mai lungă şi solicitantă probă din orientare, proba de semimaraton.

La finalul unor probe lungi şi solicitante, sportivii unirişti au reuşit să cucerească 3 medalii dintre care una de argint şi două de bronz. Acestea au fost obţinute de către Irina Maiorescu, medalie de argint şi titlul de vicecampioană naţională a României la senioare, Ştefan Copeţchi - medalie de bronz la juniori I şi Tamas Bogya - medalie de bronz la seniori.

„Sunt parţial mulţumit de evoluţiile sportivilor mei şi asta datorită faptului că îi cunosc şi ştiu că sunt capabili de performanţe foarte bune. Sper să existe în continuare interes din partea clubului pentru a sprijini aceşti sportivi pentru că au demonstrat că au valoare şi merită atenţie în continuare. Spun asta în contextul în care Irina şi Tamas sunt componenţi ai lotului naţional pentru Campionatul Mondial de Seniori care se va desfăşura în luna iulie, în Elveţia şi vor avea nevoie de sprijin şi din partea clubului pentru a putea participa la această competiţie”, a declarat Marius Anghel, instructor sportiv de orientare în cadrul CS Unirea Alba Iulia.


 

Taguri: 3 medalii, sportivi, sectia, orientare, CS Unirea, Alba Iulia, Tamas Bogya, Stefan Copetchi, Irina Maiorescu, cupa, Bihorului,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>