#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Trupa Skepsis marcheaza pe scena la Alba Iulia implinirea a 10 ani de existenta

Trupa Skepsis marcheaza pe scena la Alba Iulia implinirea a 10 ani de existenta

Revista nr. 133 | 08-05-2012 | Alexandru Mitchievici


În luna mai, grupul de teatru Skepsis îi invită pe toţi iubitorii teatrului la celebrarea  evenimentului aniversar „10 ani cu Skepsis”.

Aniversarea va fi marcată prin două spectacole de teatru:

Weekend în Infern, de Rodica Padina - va fi pus în scenă joi, 10 mai, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

Dineu cu proşti, de Francis Veber - se va juca joi, 31 mai, ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.
 
Cele două spectacole au fost sprijinite de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia.

În cadrul celor două seri Skepsis, teatrul va fi completat de momente de poezie, muzică şi umor. Invitat special: grupul de folk Plus Noi.

Intrarea este gratuită la ambele spectacole, evenimentul încadrându-se în acţiunea de strângere de fonduri destinată înfiinţării Teatrului Skepsis. Donaţiile sunt binevenite.


Donaţii pentru înfiinţarea unui teatru particular la Alba Iulia

„În încercarea de a dezvolta arta dramatică şi divertismentul în Alba Iulia, am depus o cerere autorităţilor locale pentru concesionarea unui spaţiu în Şanţurile Cetăţii în vederea amenajării lui ca un teatru mic – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment - care să ofere albaiulienilor şi turiştilor stagiuni sistematice de spectacole, cheltuielile legate de înfiinţare şi întreţinere urmând a fi suportate de asociaţia noastră.

Iată de ce, grupul nostru a început o campanie de strângere de fonduri al cărei scop este întemeierea Teatrului Skepsis, înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment. Teatrul Skepsis va fi un loc al întâlnirii tuturor tinerilor care au ceva de oferit, ceva de învăţat şi mai ales ceva de dăruit comunităţii din care fac parte.

Puteţi susţine acest proiect ca persoană fizică prin direcţionarea a 2% din impozit spre Asociaţia Grupul Skepsis, donaţii directe (la spectacole) la Cutia Actorului sau în contul asociaţiei noastre - aveţi datele mai jos.

Ca persoană juridică, ne puteţi susţine proiectul prin sponsorizări”.

Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Grupul Skepsis
Cod de identitate fiscală: 21022125
Cont bancar IBAN: R017BRDE010SV11421630100

Grupul Skepsis


 

Taguri: grupul, Skepsis, marcheaza, scena, implinirea, 10 ani, existenta, teatru, amator, Alba Iulia, weekend, infern, dineu, prosti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>