#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Sahistul Radu Tampea a castigat Cupa Danone de la Cluj si campionatul interjudetean Atac la Rege de la Alba Iulia

Sahistul Radu Tampea a castigat Cupa Danone de la Cluj si campionatul interjudetean Atac la Rege de la Alba Iulia

Revista nr. 132 | 02-05-2012 | Alexandru Mitchievici


În ultimele zile, şahistul albaiulian Radu Ţâmpea a reuşit să câştige două competiţii desfăşurate aproape simultan la Alba Iulia şi Cluj.

Sâmbătă dimineaţa (28 aprilie) Radu Ţâmpea a câştigat primele 3 runde din ediţia a XIV-a a Cupei „Danone” de la Cluj la categoria copii sub 8 ani, după care a plecat imediat din Cluj Napoca pentru a participa la campionatul interjudeţean de şah pentru elevi

Tânărul şahist a plecat rapid la Alba Iulia pentru a participa la campionatul „Atac la rege”. Deşi a ajuns în Alba Iulia cu doar câteva minute înainte de startul turneului şi a evoluat la categoria elevilor legitimaţi până la clasa a IV-a, Radu Ţâmpea s-a impus clar cu 5 victorii din tot atâtea partide.

Duminică dimineaţa (29 aprilie) juniorul albaiulian a câştigat şi ultimele 3 runde din cadrul „Cupei Danone”, câştigând şi acel turneu cu maxim de puncte.

Un adevărat tur de forţă pentru elevul antrenorului Florin Ungurean, cel care se ocupă de iniţierea copiilor în tainele jocului minţii la clubul municipal de şah din Alba Iulia.


 

Taguri: sahist, Radu Tampea, a castigat, cupa, Danone, Cluj, campionat, interjudetean, atac, rege, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>