#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Prima editie a concursului de turism montan si ecologie Floare de Colt

Prima editie a concursului de turism montan si ecologie Floare de Colt

Revista nr. 131 | 25-04-2012 | Alexandru Mitchievici


În perioada 27-29 aprilie 2012 la Lunca Largă (satul Poiana Galdei) are loc prima ediţie a concursului de ecologie şi turism montan „Floare de Colţ”. Competiţia este organizată de către Clubul de Turism şi Ecologie „Beretele Albastre” (înfiinţat în decembrie 2010). Membrii clubului sunt elevi de la Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Coordonatorul clubului este psihologul Darius Durigă.

Proiectul este finanţat de către Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank, având ca principali parteneri Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Local. Programul YouthBank este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu Banca Comercială Română.

La prima ediţie a concursului „Floare de Colţ” şi-au anunţat participarea mai multe echipaje provenind de la liceele din judeţ.


 

Taguri: prima, editie, concursul, turism, montan, ecologie, floare, colt, elevi, militari, licee, judet, Alba, Poiana Galdei, lunca, Ga

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>