#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Lista lui Atanasiu. PNL Alba si-a nominalizat candidatii pentru functiile de consilier judetean

Lista lui Atanasiu. PNL Alba si-a nominalizat candidatii pentru functiile de consilier judetean

Revista nr. 128 | 02-04-2012 | Alexandru Mitchievici


Liberalii din judeţul Alba s-au decis asupra celor cărora se vor afla pe lista comună PNL-PSD pentru funcţiile de consilieri judeţeni. O listă fără surprize în care în găsim şi pe vocalul Florin Roman, pe fostul subprefect Romulus Popa - liderul liberalilor aiudeni sau pe Mitică Fulea - şeful liberalilor din zona Sebeş.

Cap de listă este Teodor Atanasiu (preşedintele PNL Alba) care vrea scaunul de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Deşi Atanasiu porneşte cu şansa a doua, liberalii sunt optimişti că-l vor putea detrona pe popularul preşedinte al CJ-ului.

Ion Dumitrel, titularul funcţiei de preşedinte al CJ Alba, se bucură de popularitate, de resurse, de încrederea în cel puţin 47 de localităţi din cele 78 ale judeţului.

Aşadar pe lista PNL Alba pentru funcţiile de consilieri judeţeni îi găsim pe:
1.Teodor Atanasiu
2.Simion Creţu
3.Mihai Nicuşor
4.Florin Roman
5.Romul Popa
6.Angelica Mocan
7.Dumitru Fulea
8.Petru Cristea
9.Marius Filimon
10.Florin Mărginean
11.Ladislau Koble

Unde or fi reprezentanţii PC-ului din lista comună cu PNL-ul? Împreună, PNL şi PC formează încă Alianţa de Centru-Dreapta, oficial măcar...

Aceasta este lista lui Atanasiu, aşteptăm acum doar lista lui Dîrzu: social-democraţii sunt aliaţii liberalilor, cel puţin oficial...

PSD Alba va stabili la rândul său 11 candidaţi, formând cu PNL o listă comună, având paritatea 1 la 1.

În acest moment liberalii au 7 consilieri judeţeni (manadtul 2008-2012): Simion Creţu (foto - care a fost liderul consilierilor PNL în CJ Alba), Petru Vasile Cristea, Marel Giurgiu, Elena Ignat, Ioan Lazăr, Florin Mărginean, Nicuşor Mihai.

PSD Alba are la rândul său 7 consilieri. Scorul USL-ului este aşteptat să fie mai mare decât 7+7 consilieri judeţeni, câţi sunt acuma, dar probabil nu mai mult de 20 de consilieri din totalul de 33 câţi sunt în CJ Alba; 30 consilieri judeţeni, plus preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi, în total 33 de consilieri judeţeni.


 

Taguri: lista, Teodor Atanasiu, PNL Alba, a nominalizat, candidatii, functie, consilier, judetean

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>