#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
De la Putere in Opozitie... Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a trecut la PNL

De la Putere in Opozitie... Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a trecut la PNL

Revista nr. 127 | 27-03-2012 | Alexandru Mitchievici


Lovitură de imagine a Opoziţiei sau scăpare impardonabilă a Puterii ?

Marţi, 27 martie 2012. Grea lovitură de imagine pentru PDL. Prim vicepreşedintele PDL-ului naţional, Sorin Frunzăverde, a părăsit partidul prezidenţial, intrând în Opoziţie (în PNL, mai exact).

Sorin Frunzăverde este preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Dacă va intra în PNL, Sorin Frunzăverde va fi candidatul USL pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Caraş-Severin.

„Chiar astăzi, eu şi cu colegii mei Dan Radu Ruşanu şi Marcel Vela am purtat o discuţie cu Sorin Frunzăverde în urma căreia acesta va candida din partea PNL şi a USL la Consiliul Judeţean Caraş-Severin”, a declarat, marţi, 27 martie 2012, Mihai Voicu, vicepreşedinte al PNL-ului.

Întâmplător sau nu, în aceeaşi zi primarul PDL de la Slatina a trecut la PSD.

De asemenea, mai mulţi primari şi parlamentari PDL s-ar părea că-l vor urma pe Sorin Frunzăverde.

Sorin Frunzăverde este printre puţinii lideri PDL care şi-au manifestat, deschis şi radical, nemulţumirea faţă de măsurile guvernului Emil Boc: tăierea salariilor şi a pensiilor. Frunzăverde a fost printre puţinele voci care au îndrăznit să critice conducerea PDL.


*În 2011 Sorin Frunzăverde a făcut parte din echipa lui Vasile Blaga la şefia PDL-ului. Frunzăverde a fost prezent într-un turneu naţional (inclusiv la Alba Iulia) alături de Blaga.

Să mai notăm că Sorin Frunzăverde este fost în două rânduri ministru al Apărării Naţionale, a fost deputat, iar din 2008 este preşedinte al CJ Caraş-Severin.

 


De la Putere in Opozitie... Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a trecut la PNL De la Putere in Opozitie... Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a trecut la PNL De la Putere in Opozitie... Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a trecut la PNL
Taguri: putere, opozitie, prim, vicepresedinte, PDL, Sorin Frunzaverde, a trecut, PNL, Vasile Blaga

Ratari

Criticisme (2)

Nicu Murgasanu
27-03-2012
Il trecem si pe asta in lista NAVETISTILOR politici. Sa-si schimbe numele din Frunzaverde in Frunzagalbena...Ciolanar politic...frunza in bataia vantului...
Raspunde
Autoru
27-03-2012
Fiind la prima TRECERE nu l-as numi neaparat traseist... Poate chiar nu mai putea face nimic in partid.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>