#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Deputatul Negrut sustine ca nu are probleme cu colegul de partid Gheorghe Rotar, primarul Blajului

Deputatul Negrut sustine ca nu are probleme cu colegul de partid Gheorghe Rotar, primarul Blajului

Revista nr. 126 | 24-03-2012 | Alexandru Mitchievici


Deputatul PDL de Alba Clement Negruţ a anunţat că joi, 22 martie 2012, a avut loc prima şedinţă a Biroului Permanent al Colegiu Electoral (BPCE) 2 Blaj-Sebeş. Şedinţa a avut loc chiar în momentul în care la Blaj avea loc deschiderea Târgului Mierii - din acest motiv, susţine Negruţ, la şedinţă nu a luat parte primarul PDL al Blajului, Gheorghe Rotar, un cunoscut duşman al deputatului Clement Negruţ.

Dacă în anii trecuţi deputatul Negruţ a fost prezent la Târgul Mierii, în acest an Târgul Mierii s-a suprapus (întâmplător sau nu) cu şedinţa BPCE 2 Sebeş-Blaj, şedinţă condusă de deputatul Clement Negruţ. Astfel se explică lipsa Lui Negruţ la Blaj şi absenţa lui Gheorghe Rotar de la şedinţa BPCE 2 Sebeş-Blaj.

Deputatul Clement Negruţ: „Am discutat împreună cu toţi primarii în funcţie din Colegiul 2 Blaj-Sebeş şi cu candidaţii unde nu avem primar. Am stabilit paşii şi strategia de campanie şi precampanie pe colegiul unde eu sunt deputat, împreună cu toţi primarii în funcţie, a... cu o mică rezervă, dl. primar Rotaru de la Blaj, care a avut manifestările legate de Ziua Mierii. Am avut o discuţie de dimineaţă. O să-i prezint şi dânsului ce am discutat acolo. Vreau să elimin prin asta orice speculaţie că cineva nu ar veni sau nu ar participa la acţiuni. Eu consider că sunt lângă oameni serioşi şi atâta timp cât sunt alături de mine şi alături de colegii din Colegiul Sebeş-Blaj nu mai putem discuta despre altceva. Acum sigur, e normal ca colegii noştri să se uite în grădina noastră, pentru că avem primari destoinici, avem primari care şi-au făcut foarte bine..., şi-au realizat proiectele în această perioadă şi îşi doresc să-i aducă într-o altă construcţie. Am 12 primari. Nu avem primăria de la Bucerdea Grânoasă, Roşia de Secaş şi Cut - unde propriu-zis putem spune că avem primar, că e dl. Reche care probabil nu ştiu dacă va avea contra-candidat; dl primar de la Cut am înţeles că nu doreşte să mai candideze, din câte ştiu eu până acum”.

Deputatul Negruţ a mai spus că la şedinţă a participat şi Alin Cucui (vicepreşedinte al CJ Alba), reprezentant judeţean al PDL: „Strategia noastră este comună, iar rezultatele, la fel, vrem să fie maximizate, cel puţin recâştigarea primăriilor pe care le avem, precum şi majoritatea în Consiliul Judeţean, preşedinte de Consiliul Judeţean. Asta este concluzia pe care am tras-o în urma aceastei şedinţe de Birou Permanent de Colegiu”.

Deputatul Negruţ este cel care a remarcat (neîntrebat de ziarişti) în conferinţa de presă faptul că primarul Blajului nu a participat la şedinţa BPCE: Târgul Mierii. „Această şedinţă a Colegiului am programat-o de aproape o lună şi jumătate şi am amânat-o de două ori. Vreau să vă mai spun ceva ca să elimin pe viitor orice speculaţie pe tema asta: eu particip indiferent cine, unde şi când, acolo unde vreau eu să particip şi unde pot să particip. Nu mă interesează că unii spun că „nu te cheamă, nu te invită”, asta-i problema care speculează în sensul ăsta. Eu sunt genul de persoană care nu prea mă uit la chestiunile astea.

Eu discut de 14 oameni, 14 primari, m-au sunat la Bucureşti, am stabilit ora, data  şi locul; eu mai am acolo un prim vice-preşedinte, mai am un secretar general care este Daniel Rusu de la Şpring, dânşii s-au ocupat de partea asta organizatorică, eu am fost la Bucureşti.

Deputatul Negruţ spune că prima şedinţă a BPCE a avut loc la Sebeş, iar următoarea şedinţă va avea loc la Blaj.


 

Taguri: deputat, PDL Alba, Clement Negrut, sustine, nu are, probleme, colegul, partid, Gheorghe Rotar, primar, Blaj

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>