#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator

Dorin Nistor candideaza pentru primaria Sebesului din partea PDL

Revista nr. 125 | 13-03-2012 | Alexandru Mitchievici


Fostul şef al Gărzii Financiare Alba, Dorin Nistor, a fost confirmat de Mircea Hava drept candidat la primăria Sebeşului.

„O să facem un sondaj şi o să-l facem cât mai repede. Sondăm dorinţa dânşilor de a alege pe cineva. Nu mai discutăm de cine candidează, de ăla care e primar. Am înţeles că proiecte europene nu are nici unul pentru că nu i-am dat eu voie. Pentru sondaj vor intra cei care ştim că candidează. De la noi sigur candidează Dorin Nistor, de la USL nu ştim deocamdată cine candidează. La Sebeş, candidatul PDL la primărie a fost alegerea organizaţiei locale şi este Dorin Nistor. Nu hotărăşte Hava, Dumitrel sau Pereş cine candidează la Sebeş, pentru că cei de acolo îşi fac campania, ei vorbesc cu oamenii şi muncesc cu cetăţenii...

Domnul Clement Negruţ are altceva de făcut şi nici nu a dorit acest lucru. Într-o chestiune de genul ăsta trebuie să vrei tu prima dată, tu, ca om, să vrei să candidezi sau să faci ceva”, a declarat Mircea Hava, preşedintele PDL Alba.

Încă nu ştie nimeni cum a fost decis Nistor candidat al PDL-ului pentru Primăria Sebeşului: prin sondaj sau prin hotărârea liderilor PDL Alba...?


 

Taguri: Dorin Nistor, candideaza, primaria, Sebes, partea, PDL, Adrian Bogdan, Clement Negrut, Mircea Hava, Ion Dumitrel, Silviu Bian,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>