#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Seful liberalilor albaiulieni, Teodor Atanasiu, i-a dat un ultimatum lui Mugurel Sarbu, acuza deputatul Clement Negrut

Seful liberalilor albaiulieni, Teodor Atanasiu, i-a dat un ultimatum lui Mugurel Sarbu, acuza deputatul Clement Negrut

Revista nr. 124 | 04-03-2012 | Alexandru Mitchievici


Deputatul PDL Clement Negruţ a lansat un atac serios la adresa primarului Mugurel Sârbu, primarul Sebeşului, de curând demisionat din PDL.

Deputatul PDL Clement Negruţ:
„Succint o să vă fac o radiografie a situaţiei de la Sebeş, şi încep a vă spune că ceea ce era de dovedit s-a dovedit: Mugurel Sârbu nu a fost niciodată un PDL-ist, niciodată. A fost o cojunctură în care destinele PDL s-au intersectat cu destinele acestui domn, acestui om politic, pentru că Mugurel Sârbu, dincolo de toate, a fost un om politic al judeţului, care din păcate n-a reuşit decât să... (n.a. - Mircea Hava completează) fie şmecher.
Şi să fi şmecher trebuie să ai nişte calităţi. Deci nu poţi să fi şmecher... Dl. Mugurel Sârbu nu are calităţile omului politic... Pentru că în politică trebuie să ştii să ai apanajul acesta al dialogului şi să ocoleşti (cum spunea dl. Babiţchi) anumite capcane.

Revenind, vă spuneam că destinele PDL s-au intersectat cu destinele Mugurel Sârbu în condiţiile în care domnia sa avea nevoie de PDL. Şi asta se întâmpla în anul 2008 când, să nu uite, a ajuns primar cu sprijinul celor de aici, pe care-i vedeţi în faţa dvs., şi a organizaţiei de la Sebeş, cea mai puternică organizaţie a PDL (n.a. - din judeţ).

Nu poţi să fi atât de ipocrit încât timp de 3 ani de zile să nu participi la nici o acţiune politică a partidului, iar în acţiunile administrative să nu te identifici cu partidul. Asta a făcut Liviu Mugurel Sârbu. Dar am încercat, toţi cei de la masă (n.a. - Pereş, Negruţ, Hava, Dumitrel, Dobra), să armonizăm această relaţie cu domnia sa în mai multe întâlniri, vreo 3-4 au fost, să încercăm să armonizăm relaţia lui cu ceilalţi oameni din Primărie, nu doar cu Adi Bogdan, pentru că dl. Mugurel Sârbu a avut probleme cu mulţi angajaţi din Primărie, şi o să auzi lucrurile astea probabil în viitorul apropiat, pentru că va fi probabil un serial legat de domnia sa.

Ce a uitat să spună dl. Liviu Mugurel Sârbu la conferinţa de presă când a atacat în termeni deosebiţi de duri şi într-o manieră incalificabilă foştii colegi de partid, de la stânga la dreapta... Singurul prieten, cu ghilemelele, este în stânga mea (n.a. - senatorul Pereş), o să urmeze şi stânga mea şi dreapta mea (Dumitrel)... Ce a uitat să vă spună că înainte cu o săptămână la domnia sa a fost liderul politic al PNL, dl. Teodor Atanasiu, care probabil i-a dat un ultimatum dlui Liviu Mugurel Sârbu. Şi am încercat să fac aşa o analogie, între două comportamente a doi foşti colegi care au plecat din partid: primul este dl. doctor Călin Potor şi al doilea este Mugurel Sârbu, care au avut aceeaşi traiectorie a mesajului imediat după plecarea din partid: au atacat în termeni extraordinar de duri pe liderul Partidului Democrat Liberal, pentru că aşa li s-a transmis să facă, pentru a-şi dovedi ataşamentul faţă de PNL, (bunăvoinţa unui om, în prima fază). Pentru că în momentul de faţă dl. Mugurel Sârbu este precum o frunză aşa pe apă, purtată în derivă, şi are nevoie de o ancoră, iar ancora se cheamă Partidul Naţional Liberal. Pentru asta domnia sa trebuie să-şi dovedească (să spun aşa) bărbăţia politică, jignind şi aruncând (cum spune dl. Dumitrel) cu noroi în foştii colegi. Un comportament, ca să spunem aşa, de cea mai joasă speţă a unui om politic, şi asta cred că l-a descalificat în faţa cetăţenilor Municipiului Sebeş, care în opinia mea, sigur, în afara faptului că îl respectă că are atâtea titluri în faţa numelui, nu cred că din punct de vedere administrativ ar putea să-l regăsească într-un obiectiv foarte important! Deocamdată mă opresc aici. Sigur vom mai vorbi de subiectul ăsta!”.

Candidează Negruţ la Primăria Sebeşului?
Clement Negruţ: „PDL în momentul de faţă poate nominaliza pe oricine: oricine cred că s-ar bătea acum direct cu Mugurel Sârbu ar câştiga Primăria Municipiului Sebeş, iar nominalizarea mea nu a venit, nu neapărat în urma unei dorinţe a cuiva, ci o discuţie vizavi de cine poate să intre într-o bătălie electorală. Este şi Dobra care şi-a manifestat dorinţa, mai sunt alţi colegi din BPJ care ar spune că am fi pregătiţi. Încă o dată, cuvântul ăsta este: pregătiţi să intrăm într-o bătălie electorală, dar, vă spunea preşedintele partidului, cel care va decide va fi sondajul de opinie... care mă gândesc că este în desfăşurare în momentul de faţă pentru că nu mai avem timp de pierdut. Orice zi pierdută va fi destul de delicat pentru noi s-o recuperăm. Simplu”.


Mircea Hava
a concluzionat despre Mugurel Sârbu: „Luaţi-o ca un spirit de glumă: el a avut un singur prieten, pe Adrian Năstase. Amândoi aveau aceeaşi pasiune: ouăle! Nu ştiu dacă aveau... ca pasiune”.

Una din condiţiile impuse de Mugurel Sârbu de a candida la Primăria Sebeşului din partea PDL era desfiinţarea organizaţiei PDL Sebeş...


 

Taguri: Teodor Atanasiu, ultimatum, Mugurel Sarbu, acuza, deputat, Clement Negrut, PDL, candidat, independent, PNL

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>