#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Tanarul Valentin Jucan a parasit PDL Alba pentru functia de membru al Consiliul National al Audiovizualului

Tanarul Valentin Jucan a parasit PDL Alba pentru functia de membru al Consiliul National al Audiovizualului

Revista nr. 123 | 03-03-2012 | Alexandru Mitchievici


Tânărul Valentin Jucan şi-a dat demisia din PDL Alba. Fiind numit în Consiliul Naţional al Audiovizualului, Valentin Jucan şi-a dat demisia din funcţia de membru al PDL Alba.

„Va trebui să renunţ la relaţiile de colegialitate, dar nu voi renunţa la relaţiile de prietenie şi de respect, mai ales, ... din cauză că am fost învestit cu încredere de către Parlamentul României în funcţia de secretar de stat membru în CNA. Prin urmare, cea mai bună decizie este aceea de a separa cu claritate tot ceea ce înseamnă politic, tot ceea ce nu e compatibil cu legea, cu principiile care stau la baza funcţionării CNA, vreau să le dau la o parte. Vreau să vă asigur, chiar dacă am spus că prieteniile se păstrează şi respectul, că acestea sunt doar de prietenie şi respect. Munca pe care o am într-un mandat de 6 ani o voi face cu corectitudine, o voi continua şi mai ales va trebui să mă acomodez şi să mă ridic la înălţimea valorilor care sunt în CNA, reprezentate de membrii actuali din CNA: i-am cunoscut săptămâna asta, sunt nişte oameni extraordinari, indiferent că presa îi împarte pe categorii, iar eu voi face tot posibilul să fiu un membru corect. Demisia mea este începând cu 28 februarie, când a fost şi validarea mea în Parlament... Am grijă de lege, nu de oameni”, a dat asigurări Valentin Jucan.

Valentin Jucan are 30 de ani şi în ultimii 2 ani a fost consilier al cabinetului secretarului de stat de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (ministerul Elenei Udrea).

Din februarie 2007, Jucan a îndeplinit diverse funcţii de consilier la Senatul României şi la diferite ministere.

De asemenea, timp de 3 ani (2000-2003), Valentin Jucan a fost redactor la CD Radio Napoca.


 

Taguri: Valentin Jucan, a parasit, PDL Alba, functia, membru, consiliul, national, audiovizual, 30 de ani, tanar

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>