#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Albaiulianca Anca Bunea, o medalie de argint si una de bronz la Campionatele Nationale de Atletism de Sala

Albaiulianca Anca Bunea, o medalie de argint si una de bronz la Campionatele Nationale de Atletism de Sala

Revista nr. 122 | 20-02-2012 | Alexandru Mitchievici


Bucureştiul a găzduit în weekend finalele Campionatelor Naţionale de Atletism în Sală pentru juniorilor I. În competiţia a luat parte şi atleta din Alba Iulia Anca Bunea (foto), sportivă care începând cu această competiţie are dublă legitimare: CSŞ Mediaş şi CS Unirea Alba Iulia.

În proba de 1.500 m, atleta pregătită de Vasile Herman a reuşit o cursă foarte bună: după o cursă disputată, Anca Bunea a reuşit să obţină locul 3, cu un timp peste aşteptări (4:31,62). Proba a fost câştigată de către buzoianca Adelina Panaet (CSM Buzău).

În proba de 3.000 m (proba favorită a albaiuliencei), Anca Bunea a încheiat cursa pe locul 2 intrând astfel în posesia medaliei de argint: a reuşit un timp de 9:50,85. Proba a fost câştigată de către Mădălina Florea de la CSŞ Sighişoara.

„Rezultatele obţinute de Anca sunt pe măsura aşteptărilor şi sunt dătătoare de speranţe pentru competiţiile viitoare atât la nivel naţional cât şi internaţional. Ne bucurăm pentru că am reuşit să perfectăm această dublă legitimare şi ne dorim o colaborare foarte bună cu clubul din Mediaş în care primordială va fi  asigurarea condiţiilor optime de pregătire pentru sportivă”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea Alba Iulia.

*De altfel la finalul acestei săptămâni, la Bucureşti se vor desfăşura Campionatele Naţionale de Atletism în Sală pentru Tineret şi Seniori la care Anca Bunea va fi de asemenea prezentă, în luptă cu atlete cu vârstă mai ridicată şi mult mai multă experienţă. Anca Bunea va participa alături de Andra Ologu, sportiva de la CS Unirea Alba Iulia pregătită de către antrenorul Gabriel Avram, care va concura tot în proba de 3.000 metri.

De asemenea, tot la sfârşitul acestei săptămâni, pe 26 februarie 2012, la Roma va avea loc a 38-a ediţie a semimaratonului Roma Ostia, cu o participare albaiuliană: sportiva Roxana Duţă (CS Unirea/ CS Universitatea Alba Iulia) se va afla la startul probei de 21,97 kilometri alături de alte câteva mii de atleţi şi atlete din întreaga lume.


 

Taguri: Alba Iulia, Anca Bunea, medalie, argin, bronz, campionate, nationale, atletism, sala, Bucuresti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>