#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Vasile Crisan isi incearca norocul in alegerile pentru Primaria Alba Iulia

Vasile Crisan isi incearca norocul in alegerile pentru Primaria Alba Iulia

Revista nr. 121 | 18-02-2012 | Alexandru Mitchievici


UNPR Alba şi-a decis candidaţii pentru primele două funcţii din judeţul Alba: Primăria Alba Iulia - reşedinţa de judeţ, respectiv Consiliul Judeţean Alba.

Cei doi candidaţi ai UNPR (un fel de apendice al PDL-ului) sunt Vasile Crişan (fost PDL) şi Cornel Suciu (fost PSD). UNPR la nivel naţional este o creaţie a PDL-ului pentru a atrage toţi trădătorii din PNL, PSD şi... serviciile secrete.

Apropiat al primarului Mircea Hava, Vasile Crişan a fost consilier judeţean PDL, a fost subprefect de Alba, iar în acest moment este preşedinte al ROMARM, compania naţională care produce şi vinde armament.

Cornel Suciu este economist, îndeplinind mai multe funcţii la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba. În acest moment, Cornel Suciu este director adjunct al DGFP Alba. În octombrie 2006, Suciu a ratat fotoliul de senator - în locul senatorului PSD de Alba George Maior (numit de Băsescu la şefia SRI) a ajuns Lucia Tomoiagă. Cum se mai leagă lucrurile astea!

Candidaţi pentru Primăria Alba Iulia:

PDL - Mircea Hava
USL - Clin Potor (PNL, PSD şi PC)
PNŢCD - Radu Vieru
UNPR - Vasile Crişan
PP - Ioan Marincaş

Candidaţi anunţaţi pentru Consiliul Judeţean Alba:

PDL - Ion Dumitrel
USL - Teodor Atanasiu
UNPR - Cornel Suciu

Aliaţi pentru a păstra puterea în 2012, PDL şi UNPR şi-au împărţit electoratul vizat şi discursurile aferente: PDL vrea să atragă electoratul tânăr, liberal, cu iniţiativă, de dreapta, iar UNPR vrea să aspire nemulţumiţii, oamenii săraci, defavorizaţii, electoratul clasic de stânga. La final UNPR se va vărsa în PDL care şi-a programat încă un mandat în care să domine judeţul Alba, cu tot ce înseamnă afaceri, bani, investiţii.


 

Taguri: Vasile Crisan, incearca, noroc, alegeri, primaria, Alba Iulia, UNPR, Cornel Suciu

Ratari

Criticisme (2)

numai golani
26-02-2012
Oare cetatenii din jud.ALBA sidin mun. ALBA IULIA trebuie sa aleaga numai dintre pungasi si golani!? Crisan, noul venit e un spaguitor cu ceva dosare penale, e drept ca nici ceilalti nu sunt usa de biserica.
Raspunde
ulise
07-04-2012
Crisan e un pervers golan care sigur va ajunge acolo unde merita: la bulau !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>