#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Andreea Danila, vicecampioana nationala la orientare-schi

Andreea Danila, vicecampioana nationala la orientare-schi

Revista nr. 121 | 13-02-2012 | Alexandru Mitchievici


La sfârşitul săptămânii, pe o vreme de iarnă autentică, la Gărâna (în apropiere de Semenic), judeţul Caraş-Severin, au avut loc finalele Campionatelor Naţionale de Orientare-Schi. CS Unirea Alba Iulia a fost prezent la această competiţie prin Andreea Dănilă şi Tamas Bogya, care au concurat la secţiunea seniorilor.

S-au desfăşurat finale naţionale în 3 probe individuale (Sprint, Medie şi Lungă distanţă) şi în proba de ştafetă. Sportivii din Alba Iulia au concurat doar în probele individuale neavând un al treilea sportiv necesar pentru alcătuirea unei ştafete.

Andreea Dănilă (foto - arhivă) a făcut o cursă foarte bună şi a reuşit la final să se claseze pe treapta a doua a podiumului, primind astfel medalia de argint în proba de Medie distanţă. În probele de Sprint şi Lungă distanţă sportiva s-a clasat pe locul 4.

După locul 10 în proba de Sprint şi locul 7 în proba de Medie distanţă, în ultima zi Tomas Bogya a reuşit să se claseze pe treapta a treia a podiumului de premiere, primind astfel medalia de bronz.

„Rezultatele obţinute de către sportivii noştri sunt mulţumitoare având în vedere condiţiile de pregătire şi cele meteo. Acestea sunt primele medalii trecute în contul clubului în acest an şi aşteptăm ca sportivii noştri să se întoarcă de la competiţii şi cu medalii de aur”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea Alba Iulia.


 

Taguri: Andreea Danila, vicecampioana, nationala, orientare, schi, Tomas Bogya, Semenic, Garana, Caras Severin, locul 3

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>