#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu

Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu

Revista nr. 117 | 18-01-2012 | Alexandru Mitchievici


Albaiulienii au ieşit din nou în stradă marţi, 17 ianuarie 2012. Întâlnirea a avut loc în faţa Prefecturii Alba la ora 16.00, când toţi ficialii plecaseră deja acasă - atenţionaţi de venirea protestatarilor.

Demonstranţii au fost doar câteva zeci la început, dar alţii li s-au alăturat pe drum: de la Prefectură, demonstranţii au luat-o prin centrul Oraşului, pe Calea Moţilor, cu o oprire la Primăria Alba Iulia, au urcat în Cetate pe Bdul Horea şi apoi au luat-o pe Bdul Transilvaniei, oprindu-se la Monumentul Eroilor din Decembrie 1989.

Printre protestatari s-au aflat mulţi reprezentanţi de la PNL, PNŢCD, PC. De altfel, protestul şi-a pierdut caracterul iniţial, de susţinere a dr. Raed Arafat, alungat de la Ministerul Sănătăţii (în cursul zilei de marţi, 17 ianuarie 2012, Arafat a fost repus în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii).

Printe demonstranţi au fost şi doi preşedinţi de partid: Iuliu Hada - PNŢCD Alba, Gheorghe Feneşer - PC Alba.

Pe lângă mulţi oameni de partid au venit şi mulţi oameni simpli, apolitici, extrem de nemulţumiţi de mersul lucrurilor în regimul Băsescu. La final s-au strâns aproximativ 350 de persoane.

S-a scandat continuu următoarele sloganuri:

Anticipate fără comasate
Piticu şi Chioru au minţit poporul
Hava nu uita, va veni şi vremea ta
Păcat, păcat, de sângele vărsat
Jos Băsescu
Să moară Băsescu, la fel ca Ceauşescu
Ultima soluţie, înc-o revoluţie
La Palatul Cotroceni, cântă cucuveau, Băsescu şi cu ai lui vor găsi beleaua
Nu vă fie frică, şi Băsescu pică
Nu staţi în balcoane, că muriţi de foame
Haideţi la un loc, că pică şi Boc
Un Pitic şi cu un Chior şi-au bătut joc de popor

Un demonstrant a cerut o colectă publică pentru închirierea unui elicopter care să facă cursa Bucureşti-Târgovişte cu Traian Băsescu.

La finalul mitingului jandarmii au fost aplaudaţi. Practic pe toată perioada deplasării jandarmii au colaborat cu reprezentanţii demonstranţilor pentru a nu fi incidente sau probleme în trafic.

Începând de marţi, 17 ianuarie 2012, şi locuitorii din Aiud au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva regimului Băsescu...

*Protestatarii din Alba Iulia şi-au declarat intenţia de a reveni miercuri, 18 ianuarie 2012, ora 16.00, la Monumentul Eroilor din Decembrie 1989, pentru un nou miting împotriva regimului Băsescu...

 


Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu Albaiulienii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva regimului Basescu
Taguri: albaiulienii, au iesit, din nou, strada, a protesta, impotriva, regimul, Basescu, Aiud

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>