#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Succes pentru judocanii uniristi la Cupa CSM Arad

Succes pentru judocanii uniristi la Cupa CSM Arad

Revista nr. 113 | 20-12-2011 | Alexandru Mitchievici


După competiţia de pregătire de la Târgu Secuiesc, judocanii albaiulieni au făcut o deplasare la Cupa CSM Arad (desfăşurată la Pecica). Din delegaţia CS Unirea Alba Iulia au fost selecţionaţi doar cei de la care se speră medalii în sezonul competiţional viitor.

Chiar dacă adversarii au fost foarte buni (participând şi sportivi din Ungaria şi Serbia), judocanii din Alba Iulia - pregătiţi de către cei doi inimoşi antrenori Ioan Todor şi Cristian Dinu - au reuşit comportări foarte bune: dintre cei 13 sportivi deplasaţi doar unul singur nu a reuşit să urce pe podiumul de premiere.

Tată rezultatele:

Locuri I:
Ioana Muntean, U11 – 32 kg
Georgiana Ispir, U15 – 44 kg
Andreea Cuţitar, U15 – 57 kg
Darius Bogdan, U15 – 60 kg

Locuri II:
Raluca Hăbuc, U13 – 29 kg
Rebeca Rusu, U15 – 36 kg
Roxana Mocan, U15 – 44 kg
Denisa Sava, U15 – 57 kg

Locuri III:
Ana Mărginean, U13 – 32 kg
Oana Ignat, U13 – 40 kg
Dragoş Tuţa, U15 – 52 kg
Sebastian Stoica, U13 – 30 kg

Locul V: Luiza Negru, U15 – 48 kg

„Rezultatele obţinute de către sportivii secţiei de judo în acest an ne îndreptăţesc să sperăm la medalii anul viitor şi, de ce nu, la convocări la loturile naţionale pentru unii dintre. Cei mai valoroşi dintre aceştia vor participa la un cantonament centralizat pentru a pregăti sezonul competiţional viitor care debutează încă de la începutul de an 2012.
La finalul anului şi în prag de sărbători doresc să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles să sprijine activitatea acestei secţii sportive, în speţă domnului Stelian Nicola, directorul STP Alba Iulia, un inimos susţinător al sportului şi domnului director Corb Ioan, de la Colegiul Tehnic „Al. Domşa” din Alba Iulia care sprijină pregătirea tinerilor sportivi ai clubului”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea.

Directorul clubului albaiulian urează tuturor sportivilor, antrenorilor, sponsorilor şi colaboratorilor: SĂRBĂTORI FERICITE ŞI UN AN 2012 PLIN DE REALIZĂRI!

 

Taguri: succes, pentru, judocanii, uniristi, cupa, CSM Arad, CS Unirea, Ioan Todor, Cristi Dinu, Marius Anghel

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>