#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ambasadorul Canadei la Alba Iulia pentru imparteala cianuro-cadourilor de Craciun

Ambasadorul Canadei la Alba Iulia pentru imparteala cianuro-cadourilor de Craciun

Revista nr. 113 | 19-12-2011 | Alexandru Mitchievici


Anul acesta Moş Crăciun vine cu un sac plin cu cianuro-dolari de la RMGC... Cadourile aşteaptă pentru toţi cei care slujesc acest proiect cu cianuri de la Roşia Montană.

Pentru a întări presiunea făcută de RMGC (fostul Gabriel Resources), azi, 19 decembrie 2011, la Alba Iulia va veni însuşi ambasadorul Canadei, E.S. Philippe Beaulne, care va pleda încă o dată pentru nemaipomenitul proiect cu cianuri de la Roşia Montană.

E.S. Philippe Beaulne va vizita mirificul cartier cu strămutaţi din Alba Iulia, cartierul Recea. E.S. Philippe Beaulne va împărţi cu Moşul din carul plin cianuro-cadouri care se va revărsa ca un iaz de decantare peste cartierul Recea din Alba Iulia.
 
Cu această ocazie vor fi premiaţi cu cianuro-cadouri toţi aceia care sprijină proiectul de la Roşia Montană: primari, consilieri, arheologi, politicieni, ziarişti, blogări, folclorişti, asociaţii şi instituţii cumpărate de RMGC, Garda de Mediu etc...

*Acest text este un pamflet şi se tratează ca atare, cu zâmbetul fără cianuri pe buze...

Taguri: ambasador, Canadei, Philippe Beaulne, Alba Iulia, imparteala, cianuro-cadouri, Mos Craciun, cianuro-dolari, mita, RMGC, Recea

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>