#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Cupa Energo Impex la sah a fost castigata de albaiulianul Dan Cantemir

Cupa Energo Impex la sah a fost castigata de albaiulianul Dan Cantemir

Revista nr. 112 | 12-12-2011 | Alexandru Mitchievici


Cocheta pensiune Melinda din Aiud a găzduit sâmbătă, 10 decembrie 2011, Cupa Energo Impex la şah: este vorba de un turneu de şah rapid desfăşurat în sistem elveţian pe parcursul a 7 runde şi la care au luat parte 22 de jucători din Alba Iulia, Cugir, Aiud, Sebeş şi Teius.

Dan Cantemir (foto) de la Clubul Municipal de Şah Alba Iulia s-a impus fără probleme: la final a totalizat 6 puncte, devansându-i cu o jumătate de punct pe colegii săi de club, Florin Ungurean şi David Cordea. Pe poziţiile următoare s-au clasat Tiberiu Bardi 5p, Adrian Sechereş 4,5p şi Nicolae Şandru 4p.

Să notăm că Nicolae Şandru este patronul firmei SC Energo Impex SRL Aiud şi împreună cu Ioő Sandor, patronul pesiunii Melinda, Nicolae Şandru s-a ocupat şi de organizarea turneului, oferind primilor clasaţi cupe, medalii, diplome şi premii în bani.

La secţiunea veteranilor pe primele locuri s-au clasat Gheorghe Murg (Şah Club Cugir), Maxim Georgescu (CMS Alba Iulia) şi Bela Takacs Sr. (Aiud).

Juniorii David Cordea (16 ani) şi Adrian Sechereş (13 ani) s-au clasat în partea superioară a clasamentului general şi au fost premiaţi de Radu Cormoş din partea Asociaţiei Duraco Concept din Alba Iulia, acesta oferind de asemenea lui Dan Cantemir un premiu special constand în susţinerea financiară a participării câştigatorului Cupei Energo Impex la un turneu de şah în anul 2012.

Arbitrajul turneului a fost asigurat de Marius Ceteraş (Alba Iulia) şi Aurelian Vlad (Aiud).

 

Taguri: cupa, Energo Impex, sah, Aiud, castigata, albaiulian, Dan Cantemir, CSM Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>