#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Putini oameni cu bani au venit in sprijinul elevei de la Liceul de Muzica din Alba Iulia

Putini oameni cu bani au venit in sprijinul elevei de la Liceul de Muzica din Alba Iulia

Revista nr. 108 | 18-11-2011 | Alexandru Mitchievici


Joi, 17 noiembrie 2011, ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia a avut loc spectacolul caritabil „Speranţă pentru Ana Maria”, realizat pentru strângerea de fonduri pentru salvarea vieţii unei eleve.

Evenimentul caritabil a fost organizat de Liceul de Muzică şi Arte Plastice şi Casa de Cultură a Studenţilor, spectacolul fiind realizat de elevii şi profesorii de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

Eleva Ana Maria Salcu este elevă în clasa a X-a la Liceul de Muzică din Alba Iulia şi suferă de cancer la oase. Tânăra are nevoie urgentă de o operaţie care poate fi făcută numai în străinătate.


Spectacolul a fost prezentat de Mihaela Gornic şi Doina Hendre Biro, alături fiind directorii Liceului de Muzică şi Arte Plastice, Grigore Udrea şi Stelian Feraru.

Programul a cuprins mai multe recitaluri:

Lilia Semionov – pian, Ovidiu Pârjol – pian, Ioan Chiciudean – tenor, acompaniat de prof. Andrei Dragomir
Duo de chitară constituit din elevele Marinela Borşa (cls. XII), Dacian Clonţa (cls. XII), coordonator Cristian Rodean
Anca Câmpean (cls. XII), clasa prof. Roxana Leahu, profesor corepetitor Lilia Simionov
Alexandru Ştefănoiu, cls. XI, chitară solo (prof. Ovidiu Romoşan)
Ruben Ciungan, cls. X, canto, şi Denisa Băla, cls. X, canto (prof. Ioan Chiciudean)
Irina Deneş, cls. XII, canto (prof. Maria Oltean)
Trio al elevilor Iulian Ţuţ - cls. X, contrabas, Răzvan Ciorbea - cls. XII, clarinet, şi Andrei Gherghel - clarinet (coordonator fiind profesorul Claudiu Crăciun)
Taraful liceului dirijat de profesorul Gheorghe Burz
Trupa Purple Stain, compusă din elevi de clasele IX-X, a susţinut un program divers

În deschidere a avut loc vernisajul expoziţiei de artă cu vânzare organizată de colegii Ana Mariei Salcu, clasa a X-a B. Din păcate au fost vândute numai câteva lucrări, cumpărate de nişte oameni inimoşi. Suferinţa fizică nu are culoare politică, dar trebuie să remarcăm prezenţa în sala de concert a mai multor liberali albaiulieni, care au făcut donaţii şi au cumpărat tablouri. În rest pauză! Nu a fost nimeni de la Primăria Alba Iulia, de la Consiliul Judeţean Alba, de la alte instituţii care au oameni cu bani: doctori, avocaţi, notari, preoţi, investitori imobiliari, oameni din administraţie, oameni de afaceri, nu a fost nimeni de la Inspectoratul Şcolar Alba...

Pentru cei care doresc să ajute familia Salcu, se pot face donaţii cu ocazia spectacolului sau în contul Cod IBAN: RO810014087800320003 deschis la BCR Alba Iulia pe numele Gabriel Salcu (tatăl Ana Mariei Salcu).

 


Putini oameni cu bani au venit in sprijinul elevei de la Liceul de Muzica din Alba Iulia Putini oameni cu bani au venit in sprijinul elevei de la Liceul de Muzica din Alba Iulia Putini oameni cu bani au venit in sprijinul elevei de la Liceul de Muzica din Alba Iulia Putini oameni cu bani au venit in sprijinul elevei de la Liceul de Muzica din Alba Iulia Putini oameni cu bani au venit in sprijinul elevei de la Liceul de Muzica din Alba Iulia Putini oameni cu bani au venit in sprijinul elevei de la Liceul de Muzica din Alba Iulia
Taguri: putini, oameni, bani, au venit, sprijinul, eleva, liceul, muzica, Alba Iulia, Ana Maria Salcu, concert, clasica

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>