#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Regele Mihai nu vine la Alba Iulia de 1 Decembrie

Regele Mihai nu vine la Alba Iulia de 1 Decembrie

Revista nr. 106 | 04-11-2011 | Alexandru Mitchievici


După ce în şedinţa din 31 octombrie 2011 a Consiliului Local Alba Iulia consilierii liberali au propus invitarea Regelui Mihai în ziua de 1 Decembrie, Prefectura Alba s-a trezit din aţipire şi a dat un comunicat pe acelaşi subiect. (foto arhivă – Regele Mihai la Alba Iulia de Paştele Ortodox în anul 2007).

În comunicatul Prefecturii Alba, Ştefan Bardan declară pe un ton miştocăresc referitor la discuţiile din ultimele zile de la Alba Iulia referitoare la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naţionale: „Dorim să organizăm nişte manifestări reuşite, care să fie apreciate de cetăţenii Alba Iuliei şi nu numai. Am văzut în ultimele zile agitaţia din presa locală a unor persoane care îşi puneau problema dacă să fie invitat fostul Rege Mihai şi cine să o facă. Le transmit pe această cale să fie liniştiţi, am transmis această invitaţie în urmă cu 10 zile Majestăţii Sale şi Familiei Regale, cum de altfel am făcut-o în fiecare an de când sunt prefect. A fost transmisă bineînţeles şi o invitaţie Preşedintelui României”.

Să fim foarte clari: prefectul Ştefan Bardan nu face nici o invitaţie sau declaraţie publică dacă nu are acceptul şefului său, Mircea Hava, preşedintele PDL Alba. Ştefan Bardan nu are gânduri proprii, ci exprimă voinţa sau intenţia lui Mircea Hava, baronul de Alba.

Ce uită, sau se face că uită, prefectul Ştefan Bardan este că programul Regelui Mihai se stabileşte cu cel puţin 6-8 luni înainte. Regele nu poate fi invitat cu 5 zile înainte de un eveniment pentru că se trezeşte cineva că ar fi binevenită prezenţa sa. În plus declaraţiile anti.monarhiste şi împotriva Regelui Mihai făcute de liderii PDL Alba (de la primarul Mircea Hava, senatorul Alexandru Pereş, deputatul Clement Negruţ, senatorul Nicolae Dobra) au ajuns şi la Casa Regală, iar Regele nu se prezintă într-un loc unde nu este bine primit de către autorităţile locale.

Prefectul Bardan a mai anunţat că a trimis o invitaţie preşedintelui Băsescu, care foarte probabil se va afla de Ziua Naţională la Alba Iulia. Sunt multe semne care anunţă venirea unor oaspeţi importanţi la Alba Iulia de 1 Decembrie: multe lucrări, refacerea podului dintre Porţile IV şi V ale Cetăţii Alba Iulia, finalizarea pavării pe strada Mihai Viteazul, care nu a fost inaugurată, deşi lucrările s-au finalizat de 5 luni.

 

Taguri: Regele Mihai, nu vine, Alba Iulia, 1 Decembrie, Ziua, nationala, Stefan Bardan, Gabi Plesa, consiliul, local, presedinte, Bases

Ratari

Criticisme (4)

treboniusde
04-11-2011
mare lucru ca nu vine regele mihai... sa stea acasa.
Raspunde
 
Maria
07-11-2011
mai, cit esti de badaran, ar fi mai bine sa stai tu acasa, necioplitule de alba, toti sunteti asa badarani?? nu aveti un pic de civilizatie in voi??
 
Georgiana
19-11-2011
@treboniusde: ghiolbania distruge Romania..ne-am saturat de matracuci...
cip
07-11-2011
Doamna Maria,nu e corect sa jigniti pe toti Albaiulienii doar din cauza unui singur om.Asta ne deosebeste pe noi fata de restul Europei.......pentru un om platesc toti si santem din cale afara de carcotasi.Nu sant din Alba,sant din Cluj dar respect atat oamenii de acolo, precum si acele locuri pentru ca sant tara mea si la urma urmei e cea mai mare avere ce o avem!Despre domul Bardan din ce am citit nu pot sa spun decat ca e un pic lipsit de respect.
Raspunde
Mihai Viteza
10-11-2011
Paguba-n ciuperci. N-o sa mai aiba liberalii o mascota (cam veche) de agitat.
Raspunde
Stoica Rodica
18-11-2011
Regele Mihai este unsul lui Dzeu pe pamant.Aceasta inseamna ca este trimis de Dzeu sa conduca Romania.Este omul care inspira incredere si iubire totala. Nesimtirea este plasata pe capul celor ignoranti,semidocti si prost crescuti.Asemenea exemplare se gasesc pretutindeni dar acestia nu pot redresa situatia tarii.De la acestia nimeni nu asteapta nimic bun.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>