#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Traiasca clientela politica a PDL-ului. Ura. Ura. Ura.

Traiasca clientela politica a PDL-ului. Ura. Ura. Ura.

Revista nr. 104 | 20-10-2011 | Alexandru Mitchievici


„Reforma boc” înseamnă, după cum vede toată lumea cu ochiul liber, să fie daţi afară oameni pregătiţi şi angajaţi membri PD sau UNPR, să fie condamnaţi la frig cetăţenii care nu au ales primar PD, să fie închise spitale acolo unde nu există interes electoral şi deschise după criterii politice. În timp ce pentru cetăţenii de rând austeritatea continuă, se găsesc bani pentru a servi clientela politică şi pentru a răsplăti trădarea.

La Iaşi, spre exemplu, a fost înfiinţat Centrul de Traumatologie şi Toxicologie, cu bani împrumutaţi de la Ministerul Sănătăţii, pentru a fi recompensat Tudor Ciuhodaru, proaspăt trecut în barca puterii. La complexul energetic de la Rovinari a fost înfiinţată o direcţie specială în fruntea căreia a fost angajat şeful UNPR Gorj, Marius Vlaicu, care va încasa un salariu de aproximativ 12.000 de RON pe lună. Aceasta, în condiţiile în care de la Complexul Rovinari au fost concediaţi, în ultimii doi ani, aproximativ 500 de angajaţi.

Iar preşedinţia are bani să cumpere medalii de aproape 1 miliard de RON.

Trecerea şefului CJ Bihor la UNPR pe motiv că „Banii ţi-i dă puterea, nu opoziţia!” demonstrează o nouă etapă din ciclul trădărilor politice cerute de pdl în schimbul accesului la resurse. Şeful CJ Bihor spune clar de ce există politicieni care trădează în această perioadă partidele de opoziţie: pentru bani, pentru că sunt şantajaţi financiar sau cu dosare. În mod normal, instituţiile statului ar trebui să se autosesizeze în urma unor astfel de declaraţii. Este încă o dovadă a faptului că puterea îşi cumpără aleşi cu fondurile publice rezultate din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni.

Deputat PNL de Alba Călin Potor

 

Taguri: traiasca, clientela, politica, PDL, ura, deputat, PNL Alba, Calin Potor, Marius Vlaicu, Tudor Ciuhodaru

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>