#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Balul Bobocilor la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Balul Bobocilor la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Revista nr. 7 | 18-11-2009 | Alexandru Mitchievici

Ameninţătoarea gripă porcină care a închis Colegiul Naţional HCC, cel mai mare din judeţ - adică 800 elevi şi 60 de profesori trimişi acasă- a evitat deocamdată universitatea albaiuliană (6.000 de studenţi) care nu şi-a anulat activităţile de orice natură, ştiinţifice, distractive, artistice, cursuri, simpozioane etc.

Vineri, 20 noiembrie, ora 18,59 (după cum au cerut organizatorii) va avea loc Balul Bobocilor la universitatea albaiuliană. Evenimentul va avea loc la Club E-Sensy şi este organizat de Liga Studenţilor din Universitatea Alba Iulia, cu sprijinul Universităţii şi al Primăriei Alba Iulia; printre parteneri se mai numără Consiliul Judeţean Alba şi Prefectura Alba.

În preselecţie au intrat 6 perechi de boboci, care toate au şansa de a participa la concursul Balului. Din juriu vor face parte inclusiv primarul Mircea Hava şi rectorul Moise Achim. Reamintim, anul trecut, concursul de Miss şi Mister a fost câştigat de Daniela Drăgan şi Tudor Ponoran (fiul primarului din Zlatna).

Programul Balului va cuprinde mai multe momente artistice sau muzicale: stand-up comedy cu Ungurul Bulan (Bulan Media din Baia Mare – adică Ungurul, Frăţică şi restul trupei), concert Connect-R (alias Ştefan Mihalache), de asemenea invitaţi vor fi Trupa Skepsis – un moment teatral, Ansamblul de Dansuri Populare „Dor” din Alba Iulia, Carmen Paraschiv – moment muzical etno, o demonstraţie de judo, un sketch oferit de studenţii albaiulieni.

La Balul Bobocilor sunt aşteptaţi 600 de participanţi, şi de aceea organizatorii îi invită pe toţi aceştia să vină cu jumătate de oră mai repede de ora începerii, aşadar pe la 18.30 (pentru evitarea înghesuielii).

Taguri:Balul Bobocilor, universitatea, 1 Decembrie, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>