#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Radu Coclici trage un semnal de alarma privind clanurile mafiote

Radu Coclici trage un semnal de alarma privind clanurile mafiote

Revista nr. 103 | 12-10-2011 | Alexandru Mitchievici


România clanurilor mafiote! (Comunicat)

Am ajuns de râsul lumii întregi după uciderea tânărului baschetbalist american taman la Giurgiu! Toată lumea priveşte acum România ca fiind un sat fără câini, o ţară pierdută în haos, care nu mai are nici lege, nici conducători, nici morală, nici conştiinţă, nici politicieni, nimic. Şi, mai ales, nu mai are Poliţiei şi Justiţie. De ce s-a ajuns aici? Pentru că măsurile luate în ultimii doi ani de către Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Justiţiei şi Ministerul Public nu au avut nici un efect în stoparea proliferării actelor de violenţă ale interlopilor şi în recrudescenţa gupărilor de crimă organizată şi clanurilor mafiote. Pentru că Poliţia s-a confruntat cu disponibilizările în masă, care au afectat prezenţa poliţiştilor pe străzi, iar judecătorii au dat dovadă de clemenţă în a pedepsi aşa cum se cuvine actele agresive şi infracţiunile cu violenţă la adresa unor oameni nevinovaţi.

Marian Cozma a fost ucis de nişte maghiari de etnie romă. Baschetbalistul american a fost omorât acum la Giurgiu aproape la fel, de nişte exponenţi ai unor clanuri de aceeaşi etnie, bande de derbedei pe care nimeni nu i-a putut opri până acum din acţiunile lor criminale. Este clar că România a ajuns sub regimul Băsescu o ţară în care este posibil orice, din păcate. Bandele de interlopi defilează în voie, au la picioare politicieni şi oameni ai legii, sfidează şi calcă totul în picioare, cer taxe de protecţie nejustificate şi, cel mai dramatic, omoară oameni nevinovaţi în loc să se extermine între ei.

Poliţia Română are nevoie de profesionalism, iar Justiţia de reprofesionalizare. Cetăţenii României, romi sau români, au ajuns într-un asemenea hal de dispreţ încât aproape nimănui nu-i mai pasă de lege. Acesta este rezultatul măsurilor de reformă luate de Guvernul Boc sub oblăduirea atentă a chiriaşului de la Cotroceni. Iar atacurile violente de acest fel se manifestă la altă scară şi în politică, unde Puterea nu mai are ruşine, vezi număratul voturilor a la Anastase sau primirea de către UDMR a tot ce vor ei, inclusiv autonomia unei părţi a României.

Ar trebui să fim cu toţii de acord că, dacă Justiţia şi Poliţia nu îşi vor îmbunătăţi prestaţiile pentru care reprezentanţii lor sunt plătiţi rezonabil, aceste agresiuni ale lumii interlope asupra oamenilor vor continua şi vor deveni un flagel de neoprit. Fac un apel la oamenii legii, fie ei poliţişti, procurori şi judecători, să dea dovadă de maximă fermitate în a scăpa România de aceşti indivizi, care au transformat comunităţile locale în câmpuri de vendete şi terorizează oamenii corecţi până ajung să-şi ia lumea în cap. Trebuie ca toţi cei implicaţi să lupte pentru ca România să nu ajungă un stat mafiot. Până nu va fi prea târziu!
 
Deputat PSD de Alba Radu Coclici, 12 octombrie

 

Taguri: Radu Coclici, trage, semnal, alarma, privind, clanuri, mafiote,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>