#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Rezultate foarte bune pentru semi-maratonistele din Alba Iulia

Rezultate foarte bune pentru semi-maratonistele din Alba Iulia

Revista nr. 103 | 11-10-2011 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 9 octombrie, pe o vreme rece de toamnă, s-a desfăşurat Maratonul Internaţional Bucureşti, eveniment sportiv la care au luat startul peste 2.000 de participanţi din 42 de ţări. Printre aceştia s-au numărat şi 3 atlete  ale CS Unirea Alba Iulia şi 2 sportivi de la secţia de orientare fiind însoţiţi de către directorul clubului, Marius Anghel.

Sportivele albaiuliene au luat startul în proba de semimaraton (pe distanţa de 21,097 kilometri), reuşind câteva performanţe: astfel Roxana Duţă a reuşit să se claseze pe a treia treaptă a podiumului cu timpul de 1 oră 18 minute şi 14 secunde, ceea ce reprezintă un record personal pe această distanţă.
Ana Rodean s-a clasat pe locul 5 cu timpul de 1 oră 19 minute şi 54 secunde, de asemenea cu un timp ce reprezintă un nou record personal, în timp ce Alina Boholţan s-a clasat pe locul 7 cu timpul de 1 oră 21 minute şi 43 secunde.

Toate cele 3 sportive, pregătite de către profesorul Gabriel Avram, au dublă legitimare cu CS Universitatea Alba Iulia, iar aceste rezultate vin ca urmare a bunei colaborări şi susţineri oferite de către cele două cluburi sportive (cu sprijinul CJ Alba) şi o muncă asiduă depusă în acest an de către atlete.

Tot la semimaraton a concurat sportivul Radu Milea, clasat pe locul 12 la categoria sa de vârstă cu timpul de 1 oră 28 minute şi 5 secunde. Sportiv în cadrul secţiei de orientare aceasta a fost prima participare într-o probă de semimaraton pe şosea.

În cursa de maraton desfăşurată pe distanţa de 42,195 kilometri, a alergat şi Tamas Bogya, sportiv al secţiei de orientare, care a încheiat pe locul 16 cu timpul de 2 ore 43 minute şi 19 secunde. Concurând pentru CSM Cluj Napoca aceasta a fost a treia cursă de maraton la care Tamas a luat startul.

Următoarea participare pentru atletismul albaiulian va fi la finele acestei luni când se va desfăşura Cupa României la Cros, competiţie care va avea loc la Băile Felix, pentru toate categoriile de sportivi legitimaţi.

 

Taguri: rezultate, bune, semi, maratoniste, Alba Iulia, Roxana Duta, Ana Rodean, Alina Boholtan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>