#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Pugilistul Ion Ples a obtinut o medalie de argint pentru sportul albaiulian

Pugilistul Ion Ples a obtinut o medalie de argint pentru sportul albaiulian

Revista nr. 103 | 11-10-2011 | Alexandru Mitchievici


În perioada 3-7 octombrie, la Călăraşi, au avut loc Finalele Campionatelor Naţionale de Box destinate cadeţilor. CS Unirea Alba Iulia a fost reprezentat de 3 sportivi însoţiţi de antrenorul maestru Nicolae Paştiu. În finala categoriei 46 kg, după o luptă foarte strânsă, Ion Leş a reuşit să obţină medalia de argint şi locul II pe podium.

În cadrul categoriei 52 kg a luptat şi fratele sportivului medaliat, Ştefan Pleş care s-a clasat pe locul 5 fiind aproape de medalia de bronz.

Ambii sportivi sunt elevi la Şcoala cu cls. I-VIII din Berghin şi sunt sprijiniţi de către firma de transport Livio&Dario din Alba Iulia care le asigură transportul la antrenamente.

Cel de-al treilea participant la această competiţie a fost Alexandru Bişboacă, elev al Şcolii cu cls. I-VIII „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, la categoria +76 kg. Aflat la debutul într-o competiţie oficială de acest nivel, Alexandru Bişboacă a ratat şansa de a urca pe podium, terminând în final pe loucl 5.

Să notăm şi prezenţa în calitate de arbitru la acestă competiţie a multiplului medaliat în acestă disciplină sportivă, albaiulianul Waldemar Cucerean. Conform informaţiilor acesta a avut prestaţii foarte bune având reale perspective de a deveni arbitru AIBA.

„E o participare care ne mulţumeşte din toate punctele de vedere. Speranţele noastre se leagă de reclădirea acestei ramuri sportive care a adus în decursul anilor glorie internaţională acestor locuri. Sperăm ca autorităţile să observe că sportivii noştri muncesc şi fac performanţe iar conducerea clubului încearcă să-şi respecte promisiunile făcute şi să ne sprijine în continuare, prioritară fiind în acest moment amenajarea sălii de antrenament în care boxerii se pregătesc”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea Alba Iulia.

 

Taguri: pugilist, Ion Ples, a obtinut, medalie, argint, box, albaiulian, Nicolae Pastiu, antrenor, Berghin

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>