#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Toamna cugireana 2011

Toamna cugireana 2011

Revista nr. 101 | 20-09-2011 | Alexandru Mitchievici


Festivalul Toamna Cugireană va avea loc în perioada 24-25 septembrie.

Alături de muzica populară, programul festivalului cuprinde competiţii sportive, demonstraţii de dansuri şi expoziţii de tehnică şi artă care vor fi inaugurate sâmbătă şi vor fi deschise pe toată perioada festivalului. Parada portului popular va deschide ziua de duminică (a doua zi a festivalului).

Spectacolul folcloric se împarte pe durata celor două zile de festival. Cugirenii au şansa întâlnirii cu solişti precum Teodora Zărnescu, Veta Biriş, Ilie Medrea, Mariana Anghel, Cristian Pomohaci, precum şi ansambluri cunoscute: Ansamlul Folcloric Augustin Bena al judeţului Alba, Ansamblul Jidvei,  Ansamblul Mociriţa, Ansamblul Doina Aiudului, Ansamblul „Câmpul Pâinii” Vinerea.

Pentru iubitorii muzicii pop vor cânta Taxi (sâmbătă), VH2 şi Odissey (duminică).

Cu acest prilej, administraţia îşi promovează talentele muzicale locale: Grupul Aprentis, MoonDance, formaţia Millenium Cugir, Andrei Palfi şi Diana Palfi, Bogdan Todea şi Răzvan Ilin.

 

Taguri: toamna, cugireana, 2011, Taxi, VH2, Odissey, Veta Biris, Ilie Medrea, Cristian Pomohaci

Ratari

Criticisme (4)

marius
23-09-2011
ai ghe pula me..!!!...ce formatii tari aduce.ti ...ma pis pe voi cacaciosii de la primarie....
Raspunde
ilie
24-09-2011
Acuma, unii din astia canta chiar foarte bine, daca ne gandim la TAXI.... Tu ce ai vrea Gutza, Copilu Minune sau Salam?! Sa fim seriosi...
Raspunde
balicoiu felicia
25-09-2011
va spun sincer ca muzica e de toata prastia e foarte naspa nici macar muzica disco nu au bagat intre spectacole si plus de aia cand aud populara ma zgarie pe urechi era mult mai frumos daca baga niste predeci despre cuvantul DOMNULUI ISUS si niste sfaturi educative pentru tinert si cei mai in varsta. insa in schimb a fost plin de vagabonzi recidivisti betivi si multi alti cetati cu legea si fara frica de DUMNEZEU. nu mai zic de astia cu masinutele ca au sarit calu cu preturile si durata 5 lei 2 minute mai asta este hotie pe fata! nici bine nu te urci in masinuta si deja trebuie sa te cobori din ea ca nici locu de sub tine nu sa incalzit in masinuta aia. singuri care is mai corecti is astia care au venit cu aparatele de masurat forta lovituri cand dai cu pumnil in mingea aia. pentru mine e ca si cum as face o analiza cand dau cu pumnu si vad rezultatu, atunci imi dau seama cum stau cu sanatatea o monitorizez prin starea fortei fizice daca mi-a scazut de la o zi la alta siu ca trebuie sa imi fac un set complet de analize. si plus de aia si de iesti nervos iti pemiti sa te descarci fara sa faci victime. da si astia cu megatipu iti fac o analiza: stomac, starea echilibrului(rau de masina). astia cu banging-gimping au sarit calu cu pretu plus de aia nici curent nu consuma si cer atatia bani 10 lei 5 min is niste hot ca aia cu masinutele.in rest mici bere placinte visli sucuri si beuturi alcolice cate vrei.
Raspunde
Doru
30-09-2011
Felicia draga, din pacate la toate evenimentele astea de oras (targuri, festivaluri) se intampla asa... Fa niste propuneri ca lumea si le va vedea Primaria Cugir. Sa speram!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>