#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Primarul Mircea Hava laudat de primul ministru Emil Boc

Primarul Mircea Hava laudat de primul ministru Emil Boc

Revista nr. 98 | 04-09-2011 | Alexandru Mitchievici


Prezent la Alba Iulia, Emil Boc s-a întâlnit cu primarul Mircea Hava şi cu alţi reprezentanţi ai PDL Alba: prefectul Ştefan Bardan, Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, cu senatorii Alexandru Pereş şi Nicolae Dobra, cu deputatul Clement Negruţ.

În urma acestei întâlniri premierul Emil Boc nu a ratat ocazia de a-şi lăuda colegul de partid, pe primarul Mircea Hava.

„Am avut o scurtă întâlnire cu administraţia locală. Mă bucur să văd o asemenea bijuterie de oraş. Practic am avut senzaţia pentru câteva zeci de minute că sunt într-o capitală europeană, într-un oraş care-şi valorifică potenţialul istoric, care-şi valorifică patrimoniul pe care-l are, un oraş cu administraţie eficientă care ştie să atragă fonduri europene şi să pună în valoare vestigiile pe care le avem, să te simţi cu adevărat român şi că ai ce să vezi în ţara ta.
Un lucru cu care mă mândresc oriunde merg de ceea este la Alba Iulia şi ceea ce se întâmplă aici. Am discutat şi administrativ să rezolvăm şi problema cinematografului din Cetate (n.a. – Cinematograful Dacia) care va fi cedat prin Ordonanţă de Urgenţă săptămâna viitoare administraţiei locale, ca de altfel şi celelalte proiecte pe care administraţia le are, astfel încât să fie sprijinită să şi le implementeze, pentru că au demonstrat că ştiu, au capacitate şi pot să schimbe faţa acestui oraş. Repet că va fi o surpriză nu pentru românii din toată ţara, ci chiar şi pentru cei din Alba Iulia, pentru că sunt multe lucruri, cred eu, nici chiar chiar albaiulienii nu le-au văzut înainte”, a declarat Emil Boc.

În ultimii baronii locali s-au dovedit mai utili decât liderii marcanţi de la centru. Astfel se înţelege mai bine de ce Gheorghe Flutur sau Sorin Frunzăverde s-au mutat în judeţe, pentru că acolo sunt banii. PDL a înţeles foarte bine acest lucru: în judeţe se fac mai mulţi bani şi se decid mai multe posturi, slujbe, afaceri, decât la Bucureşti.

 

Taguri: primar, Mircea Hava, laudat, primul ministru, Emil Boc, Alba Iulia, Cetatea, bastionara, voban, santier, constructii, reabilita

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>