#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Se dau spatiile din Cetatea Alba Iulia...

Se dau spatiile din Cetatea Alba Iulia...

Revista nr. 97 | 24-08-2011 | Alexandru Mitchievici


Iată ce am găsit pe site-ul Primăriei Alba Iulia. Poate pe unii vă interesează. Se vor concesiona/ închiria anumite spaţii de prin Cetatea Alba Iulia, probabil pe latura de nord a Cetăţii.. că acolo sunt neocupate!

„ANUNŢ IMPORTANT

În cadrul etapei de informare şi consultare a publicului cu privire la lucrarea ce reglementează criteriile de revitalizare a şanturilor fortificaţiei de tip Vauban, Cetatea Alba Carolina - spaţii interioare şi exterioare în vederea stabilirii unui „REGULAMENT DE OCUPARE ŞI UTILIZARE A SPAŢIILOR CONSTRUITE din interiorul zidurilor fortificaţiei şi a SPAŢIILOR PUBLICE AMENAJATE ÎN AER LIBER din şanturile fortificaţiei”, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ALBA IULIA, vă invită la dezbaterea publică, ce va avea loc în data de 26.08.2011, orele 14.00, în holul primăriei, str. Calea Moţilor, nr. 5A”.


Noi ştim cam cum se dau spaţiile astea! La prieteni da, la oameni simpli ba, duşmanii nu au ce căuta! Ăsta-i principiul de acordare al spaţiilor din Cetatea Alba Iulia.

 *De fapt întâlnirea de vineri, 26 august 2011, de la Primăria Alba Iulia este doar una premergătoare pentru împărţirea locurilor de pe latura de nord a Cetăţii bastionare...

Taguri: se dau, spatii, Cetatea, Alba Iulia, prieteni, Vauban, latura, nord, santuri

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>